Photoshoot

Testimonials


Image

Tjarissa

(Norah) Joy is een hele professionele en warme vakvrouw. Ze stelt je meteen op je gemak, laat je stralen (want soms is zwanger zijn niet alleen maar glamour) en luistert graag naar wat jouw wensen zijn om zo samen te kijken naar wat het mooiste resultaat geeft. Uniek aan haar stijl vind ik, hoe zij met natuurlijk licht werkt. Het was echt een feestje deze shoot bij haar te mogen doen en ben ik zo onwijs blij met de mooie foto’s als herinnering!
Image

Myrthe

Een motherhood shoot met Joy is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in deze periode. Joy nam de tijd, was erg lief en leuk met onze baby en met ons en stelde ons op ons gemak. Poseren is iets wat niet heel natuurlijk voor mij voelt, maar Joy stelt fijne poses voor en geeft kleine aanwijzingen wat tot prachtige foto's heeft geleid. Kiezen was lastig, want elke foto is prachtig. Ik weet zeker dat we hier nog jaren plezier van zullen hebben.
Image
Joy, wat een geweldige vrouw is zij! Ik vond het contact hartstikke fijn en kwaliteit leveren staat voor haar op de eerste plaats. Wij hebben een motherhood shoot gedaan en de foto's stralen kalmte, geluk en eeuwige liefde uit. Ze zijn prachtig en ik vind het pure kunst! Ik voelde me direct op me gemak bij haar en de shoot had een warme, gezellige sfeer. Zonder twijfel een dikke aanrader dus!
Image

Tanuja

Hele fijne shoot gehad met Joy! Ze stelt je op je gemak en weet zo goed gebruik te maken van het beschikbare licht wat leidt tot unieke foto's.

Image

Emmeke

Licht kunstenares! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en de foto’s zijn echt fenomenaal mooi geworden. Echt een dikke aanrader.

Image

Pleun

Ik vond de shoot heel fijn, voelde me erg op mn gemak en dat komt zeker door de manier waarop Joy je jezelf-laten-zien laat ervaren. Daarnaast zijn de foto’s natuurlijk echt prachtig, heel blij mee.

get in touch

contact